May 6, 2017

Jalan jalan ke New Home Shaklee Office

Al Kisah harini pergi stok in barang di New Home Office Shaklee yang terletak di Sunway Geo Tower. Dari tepi jalan dah nampak dah Shaklee tu ha.


Acik tak ado tipon oppo jadi kelam je la gambar ni ha 😂😂 Ni la rupo eh. Besar lagi tempat ni tapi acik tak sompek nak snap.

Kebetulan masa ni Shaklee ada buat  Health Event. Ada macam-macam aktiviti menarik. Kami join terus check tahap kesihatan badan. Dah lama sangat dah tak check dah.


Ni mesin yang digunakan untuk check bone density kita.


Bebudak pun suka ada permainan dan macam2 lagi la. Maaf gambar tak berapa nak banyak nak tunjuk aa.


Ha ini bukan check kesihatan ye.Ini cabutan bertuah ye😊☺ dapatlah menang satu barang kecil. Ok la tu daripada tak ada.☺


Hasil daripada body diagnosis tadi.Alhamdulillah nutritionist cakap bagus result akak ni, akak puasa ke harini? result gula,tekanan darah,  kolestrol dan bone density semua cantik. Tapi....

Tapi ada satu je masalah akak ni tapi masih dalam border, iaitu fat terlebih sikit. Katanya akak ni kena la bersenam sikit dan makan Lecithin ke,Omega ke, Vivix ke atau amik Set Detox Shaklee tu dan jaga pemakanan.

Akak makan memang pantang dik..pantang nampak 😂

Berminat dengan produk shaklee meh pm akak ye 0193854667


Share:
Post a Comment