Apr 12, 2017

" Saya salah guna skincare "

"Jerawat ni banyak puncanya dik" ..."ye..saya salah guna skincare...terus kulit jadi gini..saya dah try macam2 tapi still kulit tak ok"
.
☝ untuk masalah di atas..sy suggest stop la yg lain2 tu dulu... amik 2 ni je dulu kita tgok camne ye..lepas dah ok then baru kita add on yang lain ye.
.
.
ALFALFA COMPLEX - agen detoks yang bantu membuang toksik dalam dalam badan & usus. .
.
.
VITAMIN C - Membantu untuk mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yang mencukupi untuk pemulihan kulit. Jerawat cepat kecut. .

Saya doakan masalah kulit adik ni cepat baik..dan d permudahkan segala urusan.Insya Allah.
.
📱0193854667

Penghantaran Seluruh Malaysia. COD sekitar Shah Alam .


Share:
Post a Comment