Aug 26, 2015

Vitalea - Ibu Menyusu dan Hamil

Ibu-ibu yang MENGANDUNG dan MENYUSUKAN ANAK, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan ‪#‎VITALEA‬ kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Manfaat Utama:
✔ Penambahan tenaga ~ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu system memori dan focus dalam aspek pembelajaran mahupunkerja harian.
✔Pelengkap nutrisi ~ Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutamanya mereka yang vegetarian dan aneamia.
✔ Metabolisme ~ Sangat membantu dalam stimulasi metabolism dan melambatkan proses penuaan.
✔ Elemen penting pada sel tubuh ~ Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses tumbesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone serta menjaga kesihatan tiroid.
✔ Melindungi organ ~ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.
Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea selama setahun boleh mengurangkan risiko penyakit sebanyak 65%. Vitalea juga terpilih sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dalam public interest pada tahun 2000.

=========================================================

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Seluruh Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyan 19, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment