Mar 11, 2015

Throwback: Exclusive Dinner di Hotel Bangi-Putrajaya

Nak share..throwback Sabtu lepas punya cerita..Exclusive Dinner untuk Jutawan Shaklee di bawah naungan Nanny Cery – Faizland. Dinner ini khas untuk anak cucu group jutawan yang menunjukkan prestasi cemerlang. Alhamdulillah, syukur saya salah seorang yang layak hadir ke Majlis Dinner ni. Malam Aspirasi, Malam Motivasi, Malam Penghargaan kepada yang terbaik. Terasa usaha di hargai...Alhamdulillah. Exclusive dinner adalah anjuran Faizland bertempat di Hotel Bangi-Putrajaya.

Pertama kali, kedatangan kami sekeluarga disambut dengan door gift mewah yang dianggarkan berharga RM300 ..Terkejut saya..Macam-macam ada didalam beg ini, tafsir al-quran, al-mathurat, buku himpunan amalan, Shaker Exclusive, Tuala Exclusive, Calculator, Cookies, Perfume Dior, Cinch Tea, Sebotol Ostematrix dan Sebotol Vitalea. Haa. Dina pun dapat jugak tau.. color set Frozen..memang pegang tu je la sepanjang dinner malam tu.Acara tepat dimulakan pada pukul 8:30 malam. Bacaan doa dari anak Nanny Cery sendiri. Selepas ucapan sepatah dua kata dari Nanny Cery, jamuan makan malam dimulakan... Boleh tahan juga, hidangan makanannya sedap dan lazat. Dessert pun sedap, memang tak boleh lupa.

Sambil makan, cabutan bertuah aka lucky draw juga diadakan. Yang bestnya BERBEZA dengan lucky draw lain..pada malam tu semuanya Lucky.hehe..yang lainnya ialah barang yang mereka dapat. Hadiah pada malam tu ada Shake n Take, Pemanggang Ajaib, Vitamin Shaklee, Vivix, Voucher Parkson dan 2 hadiah utamanya ialah i-tab & i-phone. Lucky Draw yang kami sekeluarga dapat malam tu ialah Vivix (RM400 xx tau)..macam tetau jer..nak makan Vivix masa pantang nanti..Alhamdulillah.Mudo 25 tahun la den..haha.Antara kesan bisness yang saya dapat sepanjang berbisness ini ialah
1.Dapat banyak ilmu,
2.Dapat kawan,mentor yang hebat dan beraura positif.
3. Dapat membantu ramai orang dengan kongsikan produk yang bagus, selamat dan berkesan.
4. Dapat Cash Bonus every month.

Ni baru sikit..banyak lagi yang menanti nanti nanti dan nanti...

Syukur, sangat bersyukur, di pertemukan dengan Group Bisness begini. Fokus utama bukan semata-mata kaya di dunia dengan ilmu bisness sahaja...tapi kaya di akhirat dengan menitikberatkan amalan rohani yang berterusan.Semoga saya dan keluarga terus istiqomah dan berjaya menjadi Hartawan Dermawan yang Beriman.
================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment