Mar 23, 2015

Lagi Testimoni Gastrik Hilang..Alhamdulillah

Assalammualaikum Semua..Hari ni nak share lagi testimoni Gastrik Hilang dengan ESP, yang ni adalah testimoni Puan Nadia. Jemput baca.

 Saya start usha-usha bofren saya ni masa saya cuti berpantang anak ke 3 saya (2 bulan after gambo tahun 2013 ni. Gambo 2013 ni tengah sarat peknen, semiinggu b4 tarikh cser).

Usha-usha dari jauh.. duk kaji background.. duk tengok-tengok ciri-ciri jejaka idaman malaya ni. Tak try lagi.. sebab tak berapa yakin.. hati berdetik 'boleh ke dia ni rawat masalah aku?'
Sampai lah satu masa kepedihan, kepanasan di perut bagai dihiris-hiris.. almost setiap hari berguling menahan kesakitan. Semua jenis ubat gastrik hospital, sampaikan yg paling kuat (nexium) pun masih tak mampu menghilangkan 'kebakaran' dalam perut saya.

Saya nekad. Saya akan pinang esp ni. Walau apapun jadi. Saya drive, tinggal bb sat kat rumah.. pergi dapatkan bofren saya ni. Balik rumah terus berkenalan lebih intim.

Setiap hari 2x sehari tanpa missed, kebakaran perut saya almost takde langsung after 2 weeks.. saya makin jatuh cinta.. saya nekad, saya takkan tinggalkan bofren saya ni.

Lebih-lebih lagi bila keloid cser saya tidak gelap berbanding 2x cser b4 this & tidak gatal!

Paling syok kulit saya yang kusam, tidak sekata & pores yang dari jauh pun nampak jelas makin hari makin cerah & sekata. Pores dah almost tak nampak (gambo 2014 masa bb saya berumur setahun lebih).

Dan.. sampai hari ni bb saya (masuk 2 tahun next month) masih fully bf. Alhamdulillah..

I luv you Esp.. forever n ever.

================================================
Dahlia Ayob Pengedar Sah Shaklee ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment