Mar 16, 2015

Kulit Gebu dengan ESP

Assalammualaikum..Morning..dah 2 hari kot tak tulis kat blog ni..rindu rasanya..sarapan pe hari ni...saya baru lepas amik sebiji kurma dan secawan ESP di bancuh dengan coklat Vico. Rasanya..hurm agak boleh tahan cubalah.. Selepas baca banyak testimoni-testimoni ESP ni rasanya tak nak skip dah minum ESP hari-hari. Jom saya nak share 2 testimoni menarik, kulit gebu gebas dengan ESP. Biar gambar berbicara:
Testimoni 1
Ha..tu dia...cantik,gebu gebas kulit customer ni..beza memang berbeza.

Kajian American Journal of Clinical Nutrition terbitan Julai 2007 menunjukkan KAITAN antara MAKANAN YANG RENDAH INDEKS GLISEMIK dan pembaikan MASALAH JERAWAT. Kajian mendapati dalam tempoh 12 minggu, jerawat berjaya dikurangkan dengan lebih baik di kalangan kumpulan peserta yang mengambil makanan dengan kandungan glisemik gula yang rendah berbanding kumpulan yang mengambil makanan yang tinggi dengan karbohidrat. Secara umumnya, selain makanan berkarbohidrat ringkas yang tinggi, pengambilan makanan tinggi lemak tepu, makanan berminyak dan bergoreng, bergula akan memberi impak yang lebih ketara kepada masalah jerawat.
JADI... Shaklee ESP membantu masalah KULIT BERJERAWAT danlain-lainnya..sebab INDEKS GLISEMIK YANG RENDAH dalam ESP ini bagus untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah..
Testimoni 2: Set Kesihatan Kulit Anda: Click Sini

================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment