Mar 4, 2015

Keahlian Shaklee PERCUMA dengan Pembelian ESP

ESP sana sini...Semua orang cakap bercakap pasal ESP...Hot Item la katakan tambah-tambah pula memang PROMOSI pulak bulan ni. Bagi yang dah cuba ESP dan merasai kesedapan dan kebaikan yang dapat perolehi, memang menunggu-nunggu peluang promosi ESP ni. Bagi yang belum merasainya, ianya juga peluang terbaik untuk anda menikmati khasiatnya. Segalanya tentang ESP - Click SINI

Owh yea bagaimana nak daftar ahli shaklee percuma dengan pembelian ESP? Anda hanya perlu membeli 6 canister ESP. Yang bestnyer bukan setakat FREE keahlian yang beharga RM75 anda juga dapat FREE lagi 1 botol ESP. Best ke best?

Berapa total semua? Yang tu kena hubungi saya untuk perbincangan lanjut. Ingat, jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Selain FREE MEMBERSHIP, dengan pembelian 6 tin esp juga anda berpeluang mendapat CASH BACK dari SHAKLEE kepada ahli shaklee yang akan dibayar terus ke akaun bank pada bulan hadapan. Lagi banyak pembelian lagi banyak cash back yang anda terima.

Selain itu anda juga berPELUANG UNTUK JANA INCOME 3,4, 5 ANGKA
Apabila anda menjadi ahli shaklee,  anda berpeluang untk mengembangkan bisnes shaklee dan berpeluang untuk menjana income dari 2, 3, 4 malah 5 angka pun boleh. Tapi kena usaha la...Bukan masuk ahli terus dapat 5 angka income.. Tiada yang mustahil sekiranya anda gunakan peluang tu.

================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment