Apr 1, 2015

Air Halus dengan Penapis Air Shaklee



Assalammualaikum...Hari ini nak share pengalaman Pengguna Water Pitcher ni..Penapis Air Portable dari Shaklee. Sebelum tu jom tengok keistemewaan Water Pitcher Shaklee

Istimewanya Water Pitcher ni?

  • Ringan, mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
  • Cara pemasangannya ringkas.
  • Jimat masa dan tenaga.
  • Tidak perlu penyelenggaraan untuk membersihkan 'filter'. Cukup 303 liter atau 80 gelen, filter, hanya perlu ditukar kepada 'filter' yang baru. Filter ni sangat mampu milik.
  • Rasa airnya sangat segar dan air yang ditapis oleh penapis comel ini jugak sangat jernih. Setanding dengan penapis air yang berharga beribu-ribu ringgit tu...jimat pun jimat.
  • Sangat mudah digunakan. Hanya tuangkan air ke dalam jag, tunggu sehingga selesai ditapis, kemudian sedia untuk diminum

Mak Yanti kata air penapis ni..halus jer...Itu mak Yanti kata la...

Pengalaman sendiri pulak, customer  baru jer  feedback tentang Water Pitcher tu...Setiap minggu mesti beli air mineral berkotak kotak untuk anak dia yang duduk kat asrama katanya..air kotor ...cer kira berapa harga sekotak air mineral..tu kalau dia beli sekotak kan..Sekarang dengan water pitcher..tak perlu beli lagi air mineral..tuang dalam botol..terus hantar ke anak. Customer I kata..rasa sedap airnya...beza rasanya dengan paip biasa...

Bak kata ada satu Iklan kat TV dulu...Manis-manis gitu.. ;-) Pak Sedara yang pakai dah sebulan pun cakap rasanya air yang di tapis ni halus beza dengan air paip.

Sesuai sangatlah pada yang selalu amik air tangkai/ doa dari Ustaz-ustaz dah tak payah masak..  
Yer..kalau memang ada Performance Drink, bila bancuh dengan Air dari Pitcher ni memang berbeza sebab Performance Drink nye tak berketul-ketul.. Ni saya dah try dah. Confirmed

=======================================================

Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment