Mar 10, 2015

2 Testimoni Ibu Menyusu dan ESP

Assalammualaikum....Morning..Semalam saya kongsikan Kisah Cinta Pertama Saya dengan Produk Shaklee, di mana saya start kenal Shaklee dengan Set Penyusuan dan ESP. Harini saya nak kongsikan pengalaman-pengalaman 2 orang lagi ibu gojes dan bijak ini... Jom tengok apa kata mereka. Mentang2lah promo bulan ni kan...ramainya la kongsikan pengalaman dengan ESP ni, sampai saya rasa tak nak skip ESP lagi dah..

Pengalaman Penyusuan dan ESP 1 : Puan Nor Ismaniza Ismail

"Mula2 cuba ESP masa menyusukan anak kedua....memang puas hati susu banyak dan badan tak letih sangat...Anak pertama dulu menyusu badan sampai 3 bulan ja pas tu terpaksa campur dengan susu botol sebab susu badan kurang....sejak mengamalkan ESP dapat menyusu anak kedua sampai sekarang umur dah 2 tahun 3 bulan....bukan dia sahaja menyusu anak bongsu pun menyusu sepenuhnya jugak.....waktu pregnant anak bongsu pun, susu banyak lagi untuk kakak dia....Dengan amalkan ESP sekarang tak dak masalah untuk susukan dua org budak
Kesan sampingan yg dapat dari amalkan ESP:
- susu banyak, cukup untuk dua org, si kecik bulat hanya dengan susu badan
- kulit semakin cerah, parut semakin pudar
- awet muda
- badan tak terlalu kembang sekarang dah kurus
-
selera makan kurang
yg best masa bawak anak bongsu pi klinik org tegur anak first ke....saya ckp tak la no 3....dia tanya umur saya ckp dah 30thun...dia ckp ingatkan baru kahwin, anak first sebab nampak mcm 20-an....
Suami pun perasan badan mcm dah ada curve dan anjal sikit sejak amal ESP....sebelum ni selepas bersalin anak pertama badan berisi dan kembang sangat...Alhamdullillah sejak amal ESP bersalin anak kedua dan ketiga badan tak naik mendadak....Baru2 ni jumpa sepupu dia ckp tahniah dah berjaya kembalikan badan mcm zaman anak dara...TAK RUGI CUBA ESP"

Pengalaman Penyusuan dan ESP 2 : Puan Hasmulini Abdul Rahman

"First time jatuhhh cintan betul dgn esp ni masa lepas bersalin anak kelima..masa tu dah nak start keje dan susu badan makin drop..nak taknak saya PAKSA jugak amik set bajet nyusu..esp n alfalfa..sgttt terujaa...lepas minum esp dan buat stok haritu susu makin pekat..dan cepat bengkak susu..kesan terasa masa tu jugak! Alhamdulillah..dan badan rasa lebihh berTENAGA..walaupun lepas nyusu anak, badan xmudah menggigil lagi..hihhi..biasanya lepas nyusu anak cepat lapar dan lambat makan akan menggigil ler seluruh badan..huahuaa...
Kesan EKSTRA lagi dah minum bertin2 esp ni kulit makin glowing..xpayah nak tonyoh pape kat muka pun xpe..muka dah macam pakai bedak..hihhi..kulit memang xberminyak..dah jatuh cinta bercinta lagii..dulu kulit muka rasa tebal je kalau xpakai pencuci muka atau pun cream muka pape..skrg no more!! Tengah hari ke malam ke..kulit muka tetap xberminyak..jadi xpayah pakai bedak compact ye..awesome! Esp very special.



================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment