Feb 2, 2015

Promosi Shaklee Febuari 2015

Assalammualaikum and Selamat Datang Februari... Wah setiap bulan Shaklee hadiahkan pelbagai promosi untuk kita.. Yang menariknya bulan ini, promosi Shaklee bulan ini, untuk pelbagai peringkat umur. Semua orang dari kanak-kanak boleh menikmati Vitamin kesukaan mereka.

Nak tahu apa promosi Shaklee Februari 2015...Tadaaaaaa....

1. OsteMatrix - Beli  6 Percuma 1 ATAU Beli 2 5% Diskaun.
Lebih daripada Sekadar Kalsium OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.
2. Vita-Lea Iron FormulaBeli  6 Percuma 1 ATAU Beli 2 5% Diskaun.
Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %. Vita-Lea telah dipilih oleh Centre fo Science di Amerika Syarikat sebagai 'THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

3. Vita Lea for Children Beli 3 Percuma 1
  •  18 vitamin dan mineral yang diperlukan untuk tubuh badan anak-anak kita. 
  • 200mg kalsium, magnesium, zink, copper dan morel untuk memastikan kalsium yang diambil diserap sepenuhnya tubuh badan anak.
  • Tiada perisa dan pewarna tiruan. 
  • Bebas gluten, jadi elok sangat untuk anak-anak yang ada allergy 
4. Adv. Joint Health (AJHT)  Beli 3 Percuma 1
Advanced Joint Health Tablet dihasilkan dari kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi sendi. 

================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning

Share:
Post a Comment