Feb 12, 2015

Family Wellness Set - Set Suplemen Asas untuk Keluarga Anda


Suplemen ASAS untuk permulaan yang sihat.....memberikan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat .

Set ini: 
  •  Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
  •  Membantu anda rasa lebih bertenaga
  •  Menguatkan sistem imun anda
  •  Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang & otot yang sihat
Ia mengandungi Energizing Soy Protein (ESP), Vitalea. Vita C dan B Complex.

Membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat,termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh.Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian,serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.

2.  Vitalea Iron Formula
Merupakan multivitamin semulajadi yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh kita sebagai pelengkap nutrisi harian. Penyediaan makanan yang tidak sihat, diet tidak seimbang, sayur-sayuran dan buah-buahan yang tercemar dengan pesticides,menyukarkan tubuh kita memperolehi bekalan nutrient yang sepatutnya. Ini akan menyebabkan prestasi tubuh kita merosot sedikit demi sedikit tanpa disedari. Cara terbaik untuk memastikan tubuh kita dilengkapi dengan nutrient yang diperlukan ialah melalui pengambilan multivitamin dan mineral setiap hari, kerana ia dapat menampung mana-mana kekurangan vitamin dalam badan.

3.  Sustained Release Vita-C 500MG
Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli.Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release,di mana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan,kerana vitamin C merupakan vitamin larut air dan mudah musnah.Sangat penting untuk pembentukkan kolagen,sistem imun badan,bertindak sebagaiantioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit.

4.  B-Complex
Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan tubuh.Bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) di samping memberi ketenangan pada tubuh.Di sebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan.Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma,tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam.


Apa yang perlu anda ADD-ON bersama-sama set ini?


Jika anda IBU MENYUSU: Add-on Alfalfa dan Ostematrix

Jika anda IBU HAMIL: Add-on Ostematrix dan Omega Guard
Jika anda ada PERMASALAHAN KULIT: Add-on Vitamin E  atau GLA , 
Jika anda IBU BERPANTANG: Add-on Zink
 ================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Seluruh Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment