Jan 21, 2015

Vitamin untuk Anak berusia 2 tahun-12 tahun

Anda mencari Vitamin yang sesuai untuk anak anda yang berusia 2 tahun sehingga 4 tahun? Ye, Shaklee ada beberapa , pilihan makanan tambahan yang SELAMAT, MESRA ALAM dan BERKESAN iaitu, Chewable Vitamin C, Omega Guard, Mealshake dan Vitalea for Children.Chewable Vitamin CChewable Vita-C dirumus dengan perisa sitrus yang lazat dan membekalkan vitamin C yang bersamaan dengan 1½ buah oren. Ia sesuai untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang menghadapi masalah untuk menelan tablet.

Omega GuardAsid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.Shaklee OmegaGuard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

MealshakesShaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan dala
Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.
Vitalea for Children: Mengandungi 19 multivitamin dan multimineral untuk menyokong tubuh badan kanak-kanak dan memberikan nutrisi lengkap untuk tubuh badan mereka.

Credit
===============================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment