Jan 8, 2015

Petua Hilangkan Parut Chicken Pox

Assalammualaikum dan Morning Semua.....hari ini nak share lagi satu testimoni parut Chicken Pox. Jom ikuti petua hilangkan parut Chicken Pox daripada Cik Eid: 

"Harini share testimoni sendiri la pulak...sebelum ni eid selalu cerita yang eid kena ciken pox kan...yang tudung coklat masa muka berparut ciken pox..lebam bawah mata tak yah cakap lah...parut merata kat muka...masa tudung putih tu after ambik vitamin E dan Esp...parut da pudar...tinggal yang lekuk-lekuk da...masa ni muka kiranya dah 90% pulih la...n yang tudung hijau tu gambar harini...masih lagi ada parut, tapi dah tak nampak sangat...dan parut jerawat pun cepat pudar...:)

eid konsisten ambik vitamin E, vitamin C dan ESP...ada jugak waktu muka kusam sebenarnya, tapi malam before sleep eid akan buat masker vitamin E...sapu kat muka..ngan bibir sekali..kulit bibir mengelupas, elok sapu vitamin E...vitamin C eid memang ambik tak pernah skip"...Hanim hassan, 
Ha tuh dia Petua hilang Parut Chicken Pox dari  Cik Eid, jom tengok apa kebaikan setiap Vitamin yang di gunakan secara ringkas seperti di bawah: 

Vitamin C --> ni membantu pembentukan kolagen! Kolagen ini yang mengikat gentian antara tekstur kulit wajah menjadikan kulit wajah anjal, berseri, gebu dan tegang. Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan danmenyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Vitamin E --> menjadikan kulit wajah berseri dan awet muda, memperbaiki parut dan bintik muka, memulihkan tekstur kulit, memberikan ton muka yang sekata dan mengurangkan kedut dan garis halus
ESP -->Non-GMO soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan
--> ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat,menggantikan sel kulit yang sudah mati,membaiki struktur kulit, membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya dan menyokong pembentukan kolagen

===============================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment