Jan 23, 2015

Kembar Seiras tapi Berbeza Usia

Ini kisah benar 2 beradik kembar yang berasal dan tinggal di Evansville, lndiana. USA. Gambar pertama, Gambar Mary dan saudara kembar ketika berumur 4 tahun. Mereka nampak sama kan?

Seorang consume Shaklee selama 20 tahun hingga kini, manakala kembarnya lebih gemar menggunakan produk dari jenama lain.. 


 Nampak tak bezanya? Nampak kan?. Sungguhpun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary lebih bertenaga, lebih sihat, nampak lebih muda dari kembarnya.Mary masih bertenaga pada umur 69 tahunnampak lebih muda dan sihat, tidak bongkok, tidak kena osteoporosis. Kembarnya pula nampak lebih tua dari Mary. 

Jadi agak-agak anda pilih nak jadi mcm Mary atau kembarnya. Pilihan di tangan anda yea... ;-)
 Satu penemuan kajian pada tahun 2007 yang dijalankan terhadap pengguna supplemen menunjukkan bahawa mereka yang mengambil supplemen Shaklee selama lebih daripada 20 tahun mempunyai KESIHATAN yang lebih BAIK berbanding mereka yang mengambil supplemen lain ataupun mereka yang tidak mengambil apa-apa supplemen langsung.
=================================================

Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment