Dec 4, 2014

Wah Kelass Kau Maria.... Awet Muda Gitu

Masa umur-umur dah masuk 3 series, 4 series ramai la yang mencari petua anti aging, anti penuaan, rahsia awet muda. Yelah, dalam kesibukan hari ini, masa nak manjakan diri nak jaga kesihatan diri tu sudah tiada...hampir terlupa. Sedar-sedar muka sudah nampak tua, kusam, kedut mula timbul sebelum usia.

Hari ini saya ingin kongsikan satu testimoni menarik Puan Maria yang menggunakan produk Shaklee, hasilnya Sihat, Cantik, Gorgeous dengan Izin Allah. Sebelum ini kulit Puan Maria, mempunyai jeragat yang teruk (seperti di gambar), tona kulit pun tidak sekata. Selepas menggunakan Vivix Shaklee, kualiti kulit Puan Maria nampak sangat sihat, licin, lembab, jeragat pudar dan tona sekata.

Bonusnya...Kualiti Kesihatan Puan Maria pun bertambah baik.Alhamdulillah. 

Kehebatan Vivix

  • Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
  • Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia. Setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan Vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
  • Vivix melambatkan pembentukkan AGE. Penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.
  • Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel. Tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. Mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh
Jom saya belanja gambar Puan Maria. Walaupun tanpa make up kulit nampak gebu gitu. Kelass Kau Maria...hehehe.
Haa....Wow.. Ingin nampak cantik muda jelita sihat macam Puan Maria? meh hubungi saya yer.
 ======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning .
Share:
Post a Comment