Dec 10, 2014

Tumit Kaki Yang Pecah Jadi Lembut

Assalammualaikum Semua....Hai Hai Hai... 

Hari ini saya ingin share satu testimoni kawan saya sendiri one of my BFF la Puan Su...yang pengguna tegar Herbal Blend. Mula-mula dia cakap dia hanya gunakan untuk diri sendiri, bila dia rasa berkesan dia bagitau kawan yang ada masalah yang sama. Kawan dia rasa teruja selepas menggunakan Herbal Blend sebab baru pakai 2 hari dah rasa kesannya - tumit yang pecah jadi lembut, seminggu dah kurang pecahnya..., mana tak nyer..sebelum ini, dia pernah gunakan produk mahal sampai sudah tak ada kesan. Alhamdulillah yang menyembuhkan semestinya la Allah kan.


Owh yer..Saya tak pernah share lagi tentang Herbal Blend ni kan.... Jom tengok secara ringkas apa tu Herbal Blend  ni? 

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary
 ======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning .
Share:
Post a Comment