Dec 24, 2014

Sembelit Hilang dengan Herblax- 4 Testimoni

Sembelit menghantui diri? Seminggu perut menyimpan segala macam makanan...Kesian si perut...Sembelit boleh juga menyebabkan beberapa simptom seperti bau mulut dan tubuh yang tidak menyenangkan, selain sukar menumpukan perhatian, mengantuk, malas, lesu kronik, artritis, hilang selera makan, sakit kepala dan masalah kulit. Hari ini saya nak share 4 testimoni panas pengguna-pengguna yang tidak lagi mempunyai masalah sembelit setelah mengguna Herblax. 

Testimoni 1: 
Saya nak share testimoni saya makan Herblax. saya ada masalah sembelit yg agak serius dan hampir kena buasir. dalam seminggu hanya 2-3 kali je membuang,itu pun kena makan ubat / teh utuk senang buang. macam2 ubat saya makan sampai satu tahap ubat2 tu dah tak imun kat badan. makan ubat pun tak boleh membuang. but since makan shaklee saya hari2 membuang. besst..perut pun jadi cepat kempis..now dah hampir setahun saya setia dengan herbalax. mmg best sbb perut pun tak memulas2..senang & lancar je detoks - Suria

Testimoni 2:
Herblax baik untuk detox dear..nak pulak yang alami sembelit teruk..yang tak membuang 3 hari mmg elok sgt ambil..hubby sy susah sikit bab membuang ni tapi after ambil herblax dah ok - Mysarah

Testimoni 3: 
Abah sy ada sembelit sejak dulu lagi dan susah buang air besar. So sy bagi dia herblax utk “cuci perut” bagi senang lawas. 
Mula2 sy minta dia ambil 2 biji dulu...tapi takda kesan...so sy sarankan ambik 4 biji terus (2x seminggu shj) lepas dia ambil herblax 4 biji...abah sy cakap dia membuang sampai 4x dalam satu hari! Bukan cirit birit tau....tapi membuang macam biasa dan dia rasa lega sgt.

Testimoni 4: 
saya pun ada testimoni herblax...saya sama macam aya, sembelit dari kecik..lepas saya mula makan shaklee, saya dah lawas dan hari2 confirm memerut. Sekarang ni, saya rasa sistem penghadaman saya dah normal sebab makan herblax pukul 10 malam, pukul 6 pagi dah ada "rese" nak memerut. Ambil masa 8 jam. Dan tak sakit perut macam cerry berry tu dah. Bestttt. Perut pun rasa kosong dan cepat kempis. TAK BUNCIT lagi...-Norhana
===========================================================

Herb-Lax Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.

Fungsi Herb-Lax Shaklee
1. Membantu mencuci usus
2. Menyahtoksin badan anda
3. Membantu proses semulajadi badan
4. Membantu penyerapan nutrien dalam badan

======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning  
Share:
Post a Comment