Dec 29, 2014

Menziarah Shaklee HQ

Throwback. dah lama jugak la tak pergi ke HQ Shaklee. Dulu-dulu HQ Shaklee di Empire Subang jer...memang dekat sangat dengan rumah. Sekarang dah pindah jauh sikit jer..jauh lagi 10 minit jer..hehehe...di Sunway Pinncale. Office nye pun lebih luas dan besar dari sebelum ni..Kenapa saya dah lama tak pergi? owh sebabnya ialah saya selalu order online dan kenkadang suami yang tolong pergi sekejap...rasanya di kali ke2 pergi..masa first time pergi pun dulu bilik permainan ni masih renovate lagi. Sangat selesa. Yang paling best, Dina ler...ada bilik permainan....sampai semalam pun sibuk ajak gi Shaklee.

Tuh dia..muka anak Shaklee yang sangat gembira dalam bilik permainan....
dari atas nampak Sunway Lagoon..permandangan yang menarik juga dari sini.
Shaklee bukan sahaja ada Vitamin jer tau.
======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning  
Share:
Post a Comment