Dec 6, 2014

Istimewanya SR Vita-C Shaklee

Sempena Promosi SR Vita-C Plus ini, saya ingin kongsikan kepada anda semua perbezaan Vitamin C Shaklee. 

Ada pelbagai banyak Vitamin C dari pelbagai jenis jenama. Bagaimana nak pastikan kita pilih jenama yang terbaik?

SR Vita-C Plus : Semulajadi 
SR-Vita-C Plus adalah Vitamin C yang diperbuat dari bahan-bahan semulajadi.

SR Vita-C Plus - Mengandungi Bioflavonoid
Vitamin C memerlukan bioflavonoid, iaitu sejenis elemen yang meningkatkan kadar tubuh menyerap khasiat Vitamin C. Biasanya bioflavonoid ini terdapat pada kulit buah yang bersitrus, seperti kulit buah oren. Ha takkan nak makan kulit buah oren kan. SR Vita-C Plus mengandungi 120mg bioflavonoid.Bioflavonoid ni juga penting untuk mengelakkan Vitamin C dari rosak disebabkan oksigen (teroksida)

SR Vita-C Plus - Pelepasan Berperingkat
SR Vita-C Plus melepaskan khasiat Vitamin C secara berperingkat. Dengan SR Vita-C Plus , anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti. Ujian klinikal membuktikan 2 biji SR Vita-C mampu kekal di dalam plasma selama 24jam.

 ======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning .
Share:
Post a Comment