Dec 18, 2014

Aiskrim Malaysia Vivix untuk Dina

Sejak dah banyak cakap, dah banyak cerita ni...Dina, selalu minta macam-macam yang ada kat TV tu.  Semua dia nak. Semua dia kata dia yang punya. 
Sekarang, hari-hari Dina minta nak aiskrim, nak aiskrim...Mama pun minta la ayah dia belikan plastik aiskrim Malaysia yang mak selalu buat dulu...hehe..sebenarnya mama dia yang teringin nak makan aiskrim Malaysia. hehe
Bila dah sampai kat dapur..hurm mulanya nak buat aiskrim asam boi jer, tapi asam boi tinggal la 2biji jer...Bila buka peti ais nampak pula Vivix ayah Dina.  Ha...apa lagi timbul la idea nak mencampurkan dalam bancuhan aiskrim tu. 
Potong-potong asam boi tu lepas tu letak gula dan campur Vivix sikit..mudah kan? Ni lah rupanya bila dah letak dalam plastik aiskrim. Yang dah keras lupa plak nak amik gambarnya. Tapi memang sedap..masam-masam manis gitu. Pastinya khasiat pun ada la kan..Muda la 25 tahun makan aiskrim Vivix ni (hehehe...kang orang kata overclaim plak).. Cubalah..nak lebih bermakna dan berkhasiat mungkin boleh tukar asam boi ke Performance Drink dan Gula tukarkan ke Madu. Nanti nak cuba pulak la.....
Secara ringkas tentang VivixVivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.
======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning .


Share:
Post a Comment