Dec 21, 2014

2 Kisah Ajaib tentang Vivix

Selamat Berhujung Minggu Semua...Alhamdulillah..Alhamdulillah.... 
Hari ini saya nak share 2 Kisah Menarik Vivix yang terjadi pada kami sendiri. Saya bukan nak OVERCLAIM sebab saya pengedar Shaklee, tapi tu lah kisah benarnya..Semoga apa yang saya kongsikan ini, dapat memberikan manfaat kepada anda semua.

Kisah Pertama Ajaibnya VIVIX: 
31 August 2014
Hati Mama mana tidak risau bila anak yang dah lama tidak di serang #semput #asthma menyerang kembali.. hampir2 di tahan wad..nasib baik jumpa doktor yg sempoi.sepatutnya 2 kali gi amik gas memang kena masuk hospital la..Mama dina kalau boleh memang tak nak la dia masuk spetal, mama penat dia pun penat..

Malam tu lepas kena lagi setelah 2 kali amik neb.. bunyi nafas dah mcm bunyi baby nangis dah, bunyi nafas tau bukan bunyi dia menangis.. 2,3 jam bunyi tak hilang..kalu g hospital mesti kena duk wad ni. jam dah pukul 12 malam dah..ubat semua dah sumbat..alahai anak kesian tengok makan ubat bebanyak ni.. mama tak boleh tidur mengenangkan dina..dina pun tidur dengan tidak selesa. 

Mama solat minta Allah tenangkan hati mama dan beri kesembuhan buat Dina, tetiba teringat nak cuba bagi satu sudu kecil Vivix Shaklee. Masa tu kat kampung, nasib baik ler, mak memang makan Vivix, mintak sikit dengan mak. Selapas 15 minit..Alhamdulillah bunyi terus hilang..mama dah tak risau dan dina tidur lena...Alhamdulillah, Alhamdulilah, Alhamdulillah...segalanya dengan Izin Allah... Cinta dan terus Semakin Cinta dengan Vivix.



Kisah Kedua Ajaibnya VIVIX: 
19 December 2014
Semalam ada coursemata a.k.a customer datang rumah borak-borak sambil ambil barang Shaklee, ni first dia cuba Vitamin Shaklee, sebab dia kata adik dia makan katanya ok, dia datang dengan mata merah, iaitu sakit mata..

Hari ni tengok Dina dah merah pulak matanya..masa dah tengah hari..alamak, ubat mata pun tak ada, susu badan pun dah lama tak ada, camno ni..teringat Vivix ayah dina dalam peti ais..hurm apalagi ke..dari duduk termenung baik cuba Vivix....saya terus bg Vivix satu sudu kecik kfc tu...dalam masa 2 jam mata putih yang merah tadi dah cerah balik..tak ada pulak amik gambar sebelum dan selepas, saksinya mestilah ayah dia sendiri...Alhamdulillah...Semuanya dengan Izin Allah juga. Vivix ni mmg power kan..Cinta dan terus Cinta dengan Vivix. 

Jom Baca Apa tu VIVIX di sini

======================================================
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning .
Share:
Post a Comment