Nov 12, 2014

Trismeter 2 - Tambah OmegaGuard

Alhamdulillah...dah masuk Trismeter ke 2... Kebetulan pulak memang Promosi Omega. Ibu-ibu yang hamil tu dan dah masuk Trimeter ke 2 boleh la add on Omega Guard Shaklee sebagai Vitamin anda yer..


Namun, Ibu-ibu disarankan untuk memberhentikan pengambilan Omegaguard 2 minggu sebelum due date atau 32 minggu, kerana minyak ikan oleh mencairkan darah dan sudah tentu risiko untuk tumpah darah sewaktu bersalin tinggi dengan pengambilannya.

Dr Hamid Arshat
"Ramai wanita yg salah anggap multivitamin saperti obimin atau lain jenama yg diberikan waktu hamil menyebabkan saiz bayi besar waktu lahir. Pil vitamin ini penting utk kesihatan ibu dan utk bina darah utk cegah kurang darah waktu bersalin. Pil2 kalsium utk bina tulang, folic utk keperluan semua sel2 baru utk janin dan fish oil sebagai sumber omega3 dan DHA utk sel2 otak bayi utk jadi anak pintar. Setelah bersalin TERUSKAN makan supplemen2 tersebut utk cepat pulih rahim dan kekuatan badan serta utk susu ibu yg bekualiti. Saya cadangkan pil2 tersebut patut dimakan terus menerus hingga akhir hayat seseorang wanita."

=======================================================
 Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment