Jul 12, 2014

Phytocol-ST - Menurunkan Kolestrol Secara Semulajadi

Hari saya nak kongsikan kepada anda satu berita baik bagi siapa yang mempunyai masalah kolestrol. ia adalah produk terbaru iaitu Phytocol ST. Ia dapat membantu anda menurunkan kolestrol secara semulajadi.

Malaysia National Health and Morbidity telah menjalankan survey dan mendapati bahawa 6 juta rakyat Malaysia TINGGI KOLESTROL. Cuba semak adakah anda salah seorang dari mereka?


Kolestrol yang tinggi boleh mengakibatkan saluran darah kita tersumbat. Apakah antara kesan yang mungkin dihidapi bagi mereka yang mepunyai kolestrol yang tinggi? 


1. Risiko yang tinggi PENYAKIT JANTUNG

2. SERANGAN JANTUNG
3. Angin Ahmar

Jom kita tengok antara faktor-faktor penyebab Kolestrol Tinggi

  • Pemakanan
  • Merokok
  • Minum Minuman Keras
  • Tekanan
  • Hati tidak sihat
Semak apa yang kita makan hari ini? Saranan dari American Heart Assoociation pengambilan kolestrol bagi individu normal tidak lebih dari 300mg sehari dan pesakit janting tidak lebih dari 200mg sehari. 


Ha...dah semak dah? terlebih ke terkurang? ;-) Macam mana nak perbaiki paras kolestrol kita? dengan ...mengambil pemakanan yang seimbang dan makanan yang tinggi serat, mengambil Omega 3 yang mengandungi asid lemak, dengan mengawal berat badan bagi yang mempunyai beerat badan berlebihan.

Mengatasi Masalah Kolestrol secara semulajadi dengan produk terbaru Phytocol ST. 

- Lebih dari 80 kajian membuktikan Fitosterol dapat membantu menurunkan paras kolestrol LDL dengan menghalang penyerapan kolestrol dalam darah. 
2000mg Fitosterol ke dalam diet harian dapat merendahkan paras kolestrol secara semulajadi.
 
- Untuk mendapatkan Fitosterol iaitu 2000mg secukupnya, anda perlu mengambil
  • 200 batang lobak merah
  • 70 keping roti gandum
  • 425 biji tomato
Ermm...mampu ke nak telan sebanyak tu sehari? ;-) Jangan risau Phytocol-ST dapat membekalkan 2000mg fitosterol. Tiada perasa, pewrna, pemanis, atau pengawet tiruan dan ianya dapat menurunkan paras kolestrol anda secara SEMULAJADI. 

Kat bawah ni Tip nak menggunakan Phytocol: 

Testimoni Phytocol-ST - Di Sini
=======================================================
Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemunin
Share:
Post a Comment