Jun 26, 2014

Testimoni Kulit Cantik - Vitamin E dan ESP

Assalammualaikum...ingin memiliki kulit wajah yang cantik, bebas jerawat, berseri adalah idaman semua wanita malah lelaki pun. Kini dengan harga berpatutan dan produk yang selamat anda juga mampu memiliki kulit yang sihat dan menawan. 

Testimoni 1:
 Selepas tengok picture di atas, apa pendapat anda tentang kulit Puan Sha? Teruja tak? Kulit Puan Sha semakin cantik, jerawat dan parut makin pudar dan hilang. Pada waktu ini, Puan Sha telah menggunakan ESP dan Vitamin E selama 2 bulan. Yang pastinya produk ini Insya Allah berkesan, Selamat dan Mesra Alam.

Testimoni 2:


Gambar di atas ini, pengguna baru sahaja menggunakan Vitamin E Shaklee dan ESP iaitu baru 2 minggu.. Nampakkan perubahannya? ,Assalamualaikum dan Selamat petang...

Pengguna ini mempunyai masalah kulit sensitif dan mempunyai jerawat batu. 

Minggu pertama penggunaan, jerawat dah kecut, kawan-kawannya tegur kulit mukanya makin BERSIH, parut jerawat dah PUDAR.. muka makin CERAH..

Baca Sini: 

=====================================================
Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com.Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning

Share:
Post a Comment