Jun 30, 2014

Performance Drink di Bulan Puasa

Salam Ramadhan Al Mubarak... Selamat Berpuasa Hari ke 2. Camner puasa anda semua semalam? Alhamdulillah. Bagi ingin mencari Suplemen / Vitamin / Makanan Tambahan untuk meningkatkan stamina anda bolehlah hubungi saya yer. Insya Allah saya boleh membantu ;-)

Hari ini saya mahu kongsikan salah satu produk yang berada dalam Set Mighty 3 Gems iaitu Performance Drink.  Ketika berpuasa kita kehilangan air di dalam badan terutamanya dengan cuuaca yang agak panas ketika siang hari.Macam mana nak elak dehydration ni? 

Performance Drink amat disyorkan sepanjang berpuasa dan ketika cuaca panas sekarang ini untuk mengekalkan kadar bendalir dalam tubuh dan ianya sesuai untuk seisi keluarga anda.

Bagaimana Performance Drink dapat membantu ?
Opti-Lyte di dalam PD ini, adalah campuran saintifik elektrolit untuk menyokong tahap penghidratan optimum. Ia terbukti secara klinikal untuk penghidratan yang lebih baik daripada air.
Formula khas Opti-Lyte ini juga digabungkan dengan gabungan karbohidrat unik untuk memberikan tenaga segera dan berterusan serta menyokong penghidratan optimum.
Gabungan karbohidrat yang dimaksudkan dikenali sebagai formula OptiCarb, termasuk glukosa, fruktosa dan maltodekstrin. Glukosa dan fruktosa adalah karbohidrat ringkas untuk penyerapan yang cepat. Maltodekstrin adalah karbohidrat yang lebih kompleks yang direka untuk memanjangkan penyerapan untuk membantu mengekalkan tenaga dan daya tahan.
Bila nak ambil Performance Drink ni yer? Dapatkan konsultasi percuma dengan pembelian ;-)

=====================================================
Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com.Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam dan Kota Kemuning
Share:
Post a Comment