Dec 20, 2013

Berat Turun dengan Set Berpantang Shaklee !!

Testimoni 1 : 
"Saya ambil ESP, Vit C, Omega, Bcomplex. Berpantang saya tambah alfalfa dan vitalea. Alhamdulillah bermula dari awal pregnant sampai dah sarat saya masih mampu bjalan kaki ke pejabat, lebih kurang 10 min je, tapi dah sarat jadi 20 min, bonceng motor ke KK bla check up (husbnd keje shift), orang tegur cergas mcm tak pregnant, alhamdulillah. Oh ye berat naik dgn stabil smpai 20kg, masa tu memang risau kalau tak dapat berat asal nanti. HB sy turun bla masuk kandungan 7 bulan, sy amik vit c, naik balik cantik je blik. Then after delivered, teruskan set berpantang, susu alhamdulillah meriah smpai sekarang, luka sembuh cepat, org dtg ziarah masa dalam 20 hari, tegur nampak sihat xmcm dlm pantang dah. Paling best ada mak cik tu cakap dah mcm anak dara blik! Lepas pantang berat dah turun ke 50 kg, anak 3 bulan dah tggal 47kg, mungkin sb BF, berat cpt turun. Alhamdulillah semua dgn izin Allah. Just sharing 
-Puan Azzahra-

Testimoni 2 : 
Penggunaan produk : Set pantang (ZINC, BCOMPLEX, VITALEA) & Set Kurus (LECITHIN, ALFAFA, ESP, OMEGA)
Selepas delivery baby yg ke-3 ni sy mengambil set pantang..berat last preggy ritu 77kg.after 1month sy timbang berat 69kg..dah rs cuak sbb brt xbape turun sgt..then sy pun try consume utk set kurus ni..Alhamdulillah bila timbang (kire nak masuk keje dhla after cuti 76 hari dari kje lepas deliver) then ni la hasilnya 60kg..dh dpt berat asal b4 preggy..4 me this time bsalin mmg luka cepat baik & berat pun cepat sgt trun..GUMBIRA sgt..hehehe..skrg stil lg consume kesemua vitamin ni for fully bfeed & try nk dptkan berat ms bujang dl yg rs ideal la ngn ketinggian 160 cm (50kg)..
-Puan Nur-

Testimoni 3 : 
Salam..sy just nak share,saya baru habis pantang,hari ni hari ke 45 lepas bersalin.before bersalin berat 68kg,arini timbang 55kg..ade lg 1bulan lg sblum masu, keje,so aim nk turun lg 5kg.terima kasih kepada setberpantang shaklee..yahoo..
-Puan Azreen-

Testimoni 4: 
asyik dok bca frens punyer prubhan..hr nie nk kongsi jg...mula ambik shaklee masa pantang blan 7 baru2 nie...ms mgandung berat cecah smpai 73kg...dlm hati ms tu duk fkir mcm mn nk trnkn brt lepas bersalin nie...(risau)...bli jamu (mkn kadang2 dan x habis pun...duit jer habis beratus2 beli hu..hu..ank kuning skit stop terus mkn jamu tu...) cuma mkn vit shaklee set bersalin jer + lecithin+ alfalfa...jer,,,brt ms 30 hri waktu p klinik dah turun 58 kg....WOW!!!!! suka nyer....dan skrg teruskn dgn vit e..omega plak...blum timbang lg...tp mmg terasa dah kurus..he.he...anak2 pun ckp ..."nape mak dah x besor mcm dulu"...dlm hati punyer la suka..."wahai anak2 ku, mak dah kurus"...en hubby cm senyum jer....best nyer...alhamdulillah.....syukur..
-Puan Wani-
======================================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
Share:
Post a Comment