Oct 31, 2013

VITAMIN SHAKLEE UNTUK KETIDAKSUBURAN LELAKI


Bagaimana Vitamin Kesuburan Shaklee berfungsi ? 

♥♥ VITAMIN E SHAKLEE + SELENIUM ♥♥ 

Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif - Kajian telah mendapati vitamin e mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Orang lelaki yang mengambul 600IU - 800IU vitamin e sehari mampu meningkatkan jumlah sperma mereka.Terdapat kajian yang melibatkan 690 lelaki tidak subur yang menerima tambahan selenium dan vitamin e untuk sekurang-kurangnya 100 hari.

Tambahan selenium dan vitamin e boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat pada kesihatan khasnya pada keatifan sperma


♥♥ ZINC COMPLEX SHAKLEE ♥♥

Untuk suami, sangat digalakkan mengambil zinc untuk meningkatkan kesuburan mereka. Zinc penting untuk pengeluaran sperma dan memberi kekuatan kepada sperma. Kekurangan zinc menyeb

abkan penurunan hormon testosteron, pengecutan testis dan pengurangan sperma yang sihat.Selain itu, pengambilan zinc pada jangka panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma. Zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga.

===========================================================


SET KESUBURAN CADANGAN UNTUK PERMULAAN: 



Untuk Suami : vitalea+b complex+vita C bersama Vita-E dan Zinc



Untuk Isteri : vitalea+b complex+vita C bersama +Alfalfa+ GLA

====================================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Oct 29, 2013

Khasiat dan Keistimewaan Cinch™ Energy Tea Mix

Bagi penggemar-pengemar tea sangat sesuai sangat ambil Cinch™ Energy Tea Mix kerana ianya adalah rendah kalori. Ia Sangat sesuai untuk orang yang inginkan kuruskan badan. Beri tenaga dan rasa pun sedap...Saya memang pengemar tea...Saya suka bau dan rasa Cinch™ Energy Tea Mix...

Bahan utama yang ada di dalam Cinch Energy Tea Mix ni ialah : 

 Taurina
  Rooibos Red Tea Extract–tumbuhan herba dari Afrika~dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
 Green Tea Extract
  White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun

Teh-teh merah, hijau dan putih ni digunakan sejak zaman berzaman dalam perubatan Cina. Antara kegunaanya:
  Anti-mikrob
 Imunostimulan
 Anticarcinogenic
 anti-inflammatory
 perlindungan terhadap penyakit jantung
 Anti oksidan – perlindungan dari kanser
 Mengubati lukemia (laporan dari Mayo clinic)
♥ Mengawal kerosakan DNA
 Menurunkan paras kalori dan kolesterol
♥ Detoxifiers
 Stimulator tenaga & kehilangan lemak

KEBAIKAN CINCH ENERGY TEA MIX ini

 sebagai penggalak TENAGA semulajadi
 Ditambah dengan Taurina yang meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
 Pilihan alternatif terbaik untuk menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
 TANPA GLUTEN , tanpa perisa, pewarna dan bahan pemanis tiruan.

jOM Kita Tengok Fungsi Setiap BAHAN : 

MATCHA GREEN TEA  - antioksida yang sangat tinggi - energy booster - metabolisme booster- bakar kalori up to 4 x ganda

TAURINA- menggalakkan metabolisme- lebih bertenaga- larutkan lemak- membantu menghasilkan otot tanpa lemak

WHITE TEA- membakar lemak (lemak berlebihan)- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu- meningkatkan metabolisme

ROOIBOS RED TEA - melarutkan lemak- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak- agen detox yang kuat

Bagi yang kurang bersenam dan yang kurang melakukan aktiviti fizikal amat-amat digalakkan ambil   CINCH ENERGY CINCH TEA MIX ini kerana ia membantu untuk boost metabolisme kita.

CINCH ENERGY TEA MIX datang dalam sachet yang mudah bagi setiap satu hidangan dan boleh diminum secara panas atau sejuk.

==============================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Oct 23, 2013

Vitamin C Shaklee - Sustained Release Vita-C Plus KEMBALI



YESZZZAAA.... Dah lama tunggu produk HEBAT dan HANGAT ni kan...Dapatkan sekarang sementara stok masih ada.....Jom kita tengok serba sedikit tentang Vitamin C ni :-)

Sustained Release Vita-C - Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.*

http://www.shaklee.com.my/bm/prodview_body.asp?prodcode


Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di pasaran)

 Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
✿ Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
✿ Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7biji setengah oren.
✿ Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg..Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C..( elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr cepat teroksida dan merosakkan sel)
✿ Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah
✿ Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan.dilepaskan kedalam system tubuh secara perlahan mengikut keperluan.

MANFAAT UTAMA 
✿ Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 
✿ Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
✿ Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.
✿ Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.
✿ Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
✿ Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.
✿ Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

 Siapa yang memerlukan Vita C
  • Perokok
  • Orang yang mudah stress kerana stress akan mempercepatkan penyusutan Vita C dalam badan.
  • Orang yang makan pil perancang sebab pil perancang juga akan menyerap Vita C dan mengakibatkan pengurangan Vita C dalam badan dengan cepat.
  • Orang yang ingin mencantikkan kulit atau yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat atau eczema memerlukan Vita C untuk membina kolagen kulit yang sihat dan memperbaiki tisu kulit.
  • Semua orang yang menginginkan kesihatan tubuh badan yang baik kerana Vita C menyokong sistem Imun dalam badan  dan mengurangkan selsema yang berpanjangan.  
=======================================
Vitamin C dan Kulit - Click Here
Vitmani C dan Resdung - Click Here
=======================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Oct 17, 2013

CANTIK SLIM / KURUS DENGAN SET PENYUSUAN


Kelebihan Set Budget untuk SLIM/KURUS dengan Set Penyusuan

✔ Ia membantu ibu menyusukan anak disamping mencapai berat badan ideal 
✔ Selain kuantiti susu yang banyak ibu menjadi bertenaga dan kulit muka semakin cantik
✔ Supplement ini mengandungi bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan dan tiada kesan sampingan dan tidak menganggu kelancaran penghasilan susu malah susu akan lebih lancar dan banyak.
✔ Kesannya dapat dilihat seawal pengambilan dimana lebihan lemak dan minyak akan disingkirkan melalui pembuangan selepas 6-8 jam pengambilan.

Apa Yang Ada Dalam set ni??

Lecithin
[♥] memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan. 
[♥] mana-mana lemak yang tidak diingini akan dibuang oleh lecitin ini. Macam penyerap lemak. Terutama tang perut yang menyimpan lemak tu, nampak terserlah buncit, sangat sesuai ambil lecitin ini.

Alfalfa
[♥] Digelar raja segala tumbuhan. 
[♥] Khasiatnya yang membantu melawaskan pembuangan kerana adanya fiber di dalamnya. 
[♥] pembantu kepada lecitin, ia membantu lecitin dengan membawa keluar lemak-lemak dan kolesterol dari badan. Pembantu yang baik! 
[♥] Merupakan pakar detox kerana berupaya menyahkan bahan-bahan bertoksik dalam badan.
[♥] Bonus untuk ibu menyusu..Alfalfa merupakan Milkbooster!!

ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN)
[♥] Merupakan milkbooster terbaik 
[♥] Membantu mempercepatkan penghasilan susu dan hasilnya breast akan terasa lebih cepat penuh
[♥] Memekatkan susu dengan nutrien penting untuk baby
[♥] Mengenyangkan dan membantu membakar 35% kalori dalam badan (bagus untuk ibu yang nak kurus..)
[♥] Memberi tenaga dan mencantikkan kulit ibu
[♥] BONUSSS!!! Menganjalkan payudara yang kendur



SET PENYUSUAN CADANGAN - Click Here


Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Oct 11, 2013

Himpunan Testimoni Shaklee Collagen Powder

"selalu tengok orang je bagi testimoni.. ni nak share sikit la pengalaman menggunakan shaklee collagen powder ni... setakat sekotak lebih guna (1st kotak konsisten, 2nd kotak terlupa la jugak sekali-sekala), alhamdulillah kulit makin cerah and lembuuuuuuuuut sangat. hubby pun tetiap hari dok cuit pipi sebab suka dengan kegebuannya. duduk dalam aircond seharian, kulit muka tetap moist tanpa kelihatan kering mahupun berminyak. i loike sangat. kpd yang belum cuba, rugi tak cuba, lagi pulak tengah promo bulan ni. beli siap2 buat stok pun takpe.. expiry 2014 you... mmg terbaek! "
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
  Pic atas: bfore start collagen. Muka mudah terbkar walau tak kena direct ngan cuaca panas.. Selalu dia duduk kat belakang je f naik kereta
  Pic tengah:after 7paket collagen.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata.
  Pic bawah: pic atest(xtau collagen keberapa. tp dia belum habis 1box collagen sebab kdg dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka dia dah nampak putih jernih..pinkish.. Nampak glowing. Muda belia.
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

✿ Pic 1st bleh nampak kerut/kedut kat muka.. Dan putih pucat.. Dan mmg nampak usia sbenar dia hehe.
✿ Pic selepas collagen 1box.. Muka nmpak tegang,muda dan bersemangat. Nnti kalau aunty ni bagi pic dia lagi.l sy share.ni baru 1box collagen..dah tegang muka.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
"Pic belah kiri tu adik tlg ambilkn gmbr Nad 2 minggu lps sblm start tryCollagen Shaklee. Pic belah kanan ni ambik pagi td oleh hubby. Blur skit compared to belah kiri. Rasa cam xpercaya pun ada gak sbb nmpk cerah skit. Dh pki tudung yg sama, angle yg sama, dan di bawah lampu kalimantang yg sama. Hehe. Kalau tgk skin texture rasanya xbyk beza sbb Alhamdulillah kulit xde prob sgt cuma now kalau sentuh mmg rasa halusss sgt. Nad mkn collagen ni 2 sachet every day for the first 1 week. Dan lepastu 1 sachet sehari. Selain tu nad konsisten minum ESP skali nganCollagen, pakai pencuci muka Nutriwhite Shaklee dan Overnight Renewal Cream Nutriwhite Shaklee jgk. Will continue for another 6 weeks (clinical studies menunjukkan kesan kulit lebih gebu selepas penggunaan 8 minggu).  "
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 



Anda berminat?
Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia

Oct 6, 2013

TESTIMONI #COLLAGEN POWDER- KULIT LEMBUT, LEMBAP dan RATA... !!

"Actually ni baru kotak pertama dan tak habis lagi semua paket tu..tp dah nampak perubahan pada kulit saya.

Dulu kulit kering dan kusam, tone tak sekata..alhamdulilah sekarang dah nampak perubahan.

Memang niat makan collagen powder untuk cantik hari raya nanti. Sekarang saya tambah produk enfuselle dari shaklee untuk penjagaan luaran." 




Fakta : SHAKLEE COLLAGEN POWDER
SCP (Shaklee Collagen Powder) mengandungi EKSTRAK PFAFFIA yg digelar sebagai GINSENG BRAZIL yg bila digabungkan dgn ekstrak biji benih Camelia japonica dapat menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik. Dengan kemampuannya untuk mengikat jumlah air yg besar, asid hialuronik memainkan peranan penting dlm MENGHIDRATKAN TISU BADAN dan MEMBUATKAN KULIT LEMBUT, LEMBAP dan RATA...

Anda berminat?
Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia

Oct 2, 2013

TESTIMONI #COLLAGEN POWDER- JERAGAT PUDAR !!



"pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.
. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2. Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil . ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik). Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita LEMBUTt je. Semakin CERAH bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini" - Puan Sya


✿✿ TESTIMONI #COLLAGEN POWDER- JERAGAT PUDAR !! ✿✿


selepas menggunakan Shaklee Collagen Powder selama 1 bulan setengah..Wah!! Jeragat makin pudar dan hilang..sangat menarik kan?!!Jadi apa tunggu lagi semua..place your order now!! Berbaloi baloi!!!



Anda berminat?
Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

Oct 1, 2013

Promosi Hebat dan Menarik Shaklee sepanjang bulan OKTOBER 2013 ialah #Shaklee Collagen Powder !! (Kolagen)




COLLAGEN POWDER --- BUY 6 FREE 1 BONUS apa yang anda akan dapat? 

Nak tau berapa boleh JIMAT bila dapatkan Shaklee Collagen Powder bulan ini?



✿  Beli 6 kotak PERCUMA 1 Kotak ! Dapat FREE MEMBERSHIP worth RM65, FREE DELIVERY, FREE sebotol CoQHealth worth RM124, dapat Cash Back dalam RM120 ! 


Untuk rasa lebih SIHAT, kulit lebih MUDA DAN MENAWAN


Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.


Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.


Kolagen bermolekul sangat ringan, dapat diserap dengan mudah oleh badan, dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

    
Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan untuk:
♥ ♥ Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
♥ ♥ Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
♥ ♥ Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
♥ ♥ Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
♥ ♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
♥ ♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
♥ ♥ Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
♥ ♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
♥ ♥ Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18% 


Anda berminat?
Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.