Sep 20, 2013

Perbezaan dan Keistimewaan Vitamin E Shaklee (Vita-E Complex)

Ⓐ  Cuba tengok pada botolnya tertulis d-alpha tocopherol - tanda "d" bermakna ianya semulajadi, tanda "dl" adalah tanda ianya vitamin e sintetik/buatan. Kenapa perlu semulajadi? Kerana kadar penyerapannya adalah lebih baik sekurangnya 2 kali ganda berbanding vitamin e buatan. Dengan itu ianya lebih jimat dari segi kos jika kita membeli vitamin semulajadi.

Ⓐ  Vita-E complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 

  Setiap kapsul gel lembut memberikan:
•    400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium.
•    Membantu dalam memelihara kesihatan baik.
             Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

Ⓐ  Sekarang vitamin e telah diperbaharui dengan tambahan GRAPE SEED EXTRACT , 20 kali lebih berkuasa dari vitamin e dan 50 kali lebih berkuasa dari vitamin c.

KEBAIKAN GRAPE SEED EXTRACT:

 Ianya adalah berkuasa sebagai antioxidant, antiallergenic, antihistamine, dan anti-inflammatory. Ia boleh memperbaiki perhubungan tisu, kedut-kedut dan kulit kendur.

➋ Mengikut kajian saintifik Grape Seed Extract terbukti amat berkesan untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika diamalkan secara konsisten.

➋ Grape Seed Extract juga terbukti berkesan untuk menguatkan system imun badan, menurunkan paras kolestrol menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.


credit


Anda berminat? Hubungi saya 
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

Penghantaran ke seluruh Malaysia /COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam
Share:
Post a Comment