Aug 2, 2013

PROMOSI AUG 2013 – #Advanced Joint Health Tablet (AJHT) SHAKLEE
Promosi Hebat dan Menarik Shaklee sepanjang bulan AUG 2013 ialah  #Advanced Joint Health Tablet (AJHT) SHAKLEE. Saya share sikit sebanyak tentang Advanced Joint Health Tablet (AJHT) SHAKLE.

Advanced Joint Health Tablet dihasilkan dari kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi sendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu anda meningkatkankeselesaan sendi dan pergerakan.

Menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialahformula sayur-sayuran 100%.


Kebaikan AJHT : 
 1. Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
 2. Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat .
 3. 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi.
 4. Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
 5. Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
 6. Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
 7. Meningkatkan fleksibiliti sendi.
 8. Memperbaiki fungsi sesendi.
 9. Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.

Keistimewaan Advance Joint Health Tablet Shaklee 
 1. 100% bebas kerang-kerangan (bagi yang elergik kerang-kerangan) .
 2. 100% vegetarian.
 3. 100% bebas kondroitin (bebas kondroitin beerti ‘penyerapan glukosamin yang lebih baik’, kehadiran kondroitin seperti dalam kebanyakan produk lain hanya menghalang penyerapan glukosamin).
 4. Hanya 2 kaplet diperlukan sehari.
 5. Kaplet jenis mudah telan
 6. Tiada perasa, pemanis atau pengawet
 7. Bebas gluten  (gluten adalah bahan yang menghalang penyerapan zat dan mineral ke dalam tubuh).

HADIAHKAN PADA IBU dan AYAH di KAMPUNG !! ADD ON OSTEMATRIX DAN OMEGA GUARD untuk mendapat kesan yang lebih BAIKAnda berminat?
Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.


Share:
Post a Comment