Aug 20, 2013

" 3 IN 1" Cantik Subur dan Hamil ;-)

Pastinya semua wanita ingin nampak CANTIK, Sihat, SUBUR dan HAMIL..ia juga adalah satu kesempurnaan bagi semua wanita...


Jom kite tengok Testimoni Puan Fieza


"Sebelum ni fieza asik promote pasal set kesuburan je kan...ni testimoni dari fieza sendiri selepas amalkan shaklee

Sblm ni fieza nk kuar/keje, make-up mmg kena tebal2 sb nk tutop jerawat expecially kt dagu...mmg hormon fieza sblm ni x ok, jerawat selalu turun naik. Mmg malu la tgk muka sendiri. rasa x confident berhadapan dgn org lebih2 dgn suami pun fieza segan.

Selepas hampir 5-6 bulan mencuba Shaklee dgn konsisten suami tegur jerawat dh x naik lg la kt dagu. Muka semakin bersih. Terasa gembira dgn pujian itu

Alhamdulillah slps hormon semakin baik, fieza pun hamil dgn Set Kesuburan Shaklee disamping kulit semakin bersih terhindar dr jerawat dgn Set Kecantikan Shaklee...

Actually set ni dh jadi mcm 3 in 1...Cantik Subur & Hamil...
Shaklee mmg terbukti bole merawat hormon n kembalikan wajah kite menjadi lebih bersih n terhindar dr virus jerawat. Preggy mom pun bole nmpak lg berseri nt  "


Produk Shaklee  yang di gunakan oleh Puan Fieza ialah : 

ESP,
 ➋ Non-GMO soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan
➋ ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat,
menggantikan sel kulit yang sudah mati
membaiki struktur kulit
membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.
menyokong pembentukan kolagen


B Complex
 ➋ Membantu dalam mengurangkan stress dan kelesuan-Penyebab Jerawat
➋ Membantu wajah kelihatan lebih segar dan tidak kusam- Seri Wajah
➋ Melancarkan peredaran darah


Vit C
➋ Membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas-bekas jerawat dan parut
➋ Meransang pembetukan kolagen merawat kedutan
➋ Mencantikan kulit dan melambatkan penuaan
➋ Baik untuk system pertahanan badan
➋ Mencerahkan Kulit

Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata 
Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi 
 Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas 

➋ Memperbaiki parut jerawat dan bintik muka
➋ Mengurangkan jerawat
➋ Memulihkan tekstur kulit
➋ Memberikan ton muka yang sekata
➋ Mengurangkan kedut dan garis halus
Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri. Malah wanita hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang pil hormon dan melalui fasa menopous memerlukan vitamin E. 

Merawat masalah keputihan pada wanita. Sifatnya yang mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam "hubungan" suami isteri (enhance libido).


Anda berminat? Hubungi saya 

Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 



Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.
Share:
Post a Comment