Aug 30, 2013

Himpunan Testimoni Set Berpantang Shaklee


Mari Kita Tengok Apa Kata Pengguna Terhadap Set Berpantang Shaklee : 

TESTIMONI 1 : Dengan Set Berpantang Shaklee, KULIT Puan Wawa bertambah CANTIK,LICIN dan BERSIH 


TESTIMONI 2 : Puan Yaya sangat berpuas hati dengan pengambilan SET Berpantang - Susu Semakin Bertambah 


TESTIMONI 3 : Berpantang dengan Shaklee Susu Puan Pea Mewah, Parut Hilang dan Sembelit pula Tiada.



✔ BOLEH di ambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi seawal hari PERTAMA selepas melahirkan bayi. 

✔ BOLEH membantu mempercepatkan luka bersalin anda lebih cepat KERING dan SEMBUH.

✔ BEBAS daripada SEMBELIT yang teruk semasa tempoh berpantang.

✔ BOLEH di makan oleh ibu yang bayi di sahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.

✔ BOLEH bagi ibu yang melahirkan bayi secara NORMAL atau PEMBEDAHAN 

✔BOLEH membuatkan IBU LEBIH CERGAS, LEBIH BERTENAGA, LEBIH ANGGUN DAN CANTIK

✔ BOLEH mendapat tenaga yang cukup untuk anda menyusukan bayi anda



Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Aug 27, 2013

LEGAKAN MASALAH ANGIN dan KETIDAKSELESAAN PERUT


Ramai di kalangan kita yang mengalami masalah berangin..Angin sini sana..Rasa sebu, perut dan badan rasa tak tentuhala .Nak buat apa pon rasa tak selesa kan... Bagi yang selalu angin tu..elakkanlah makan makanan yang berangin seperti dia bawah ni

    Kacang, Brokoli,Kobis, Taugeh, Bawang , Asparagus, Buah-buahan seperti pear, epel dan peach, Bijirin seperti roti gandum, Minuman ringan dan jus buah, Susu dan produk daripada susu dan keju, Makanan dalam peket yang mempunyai laktus di dalamnya seperti roti, bijirin dan sos salad.

Bagaimana Shaklee boleh membantu masaalah badan berangin??


Shaklee memperkenalkan produk Peppermint Ginger Plus bagimelegakan masaalah angin dalam badan. Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Shaklee Peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Pil-pil juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

sumber: shaklee

PERBEZAAN SHAKLEE

Kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur dan dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini.

Secara klinikal sangat membantu dalam merawat atau mencegah masalah loya , gastrik, mabuk laut, sendawa dan penghadaman

MANFAAT UTAMA

PUDINA  :  Melegakan otot perut, ia mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut/darat, membantu melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit birit. Ia juga melegakan kesan2 sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul daripada rawatan kimoterapi. Pudina merangsang mengeluarkan peluh, oleh itu ia menyekat demam apabila seseorang itu dijangkiti selsema. Rasa sejuk dan menyegarkan daripada pudina membantu memelihara pemikiran yang jelas dan tetap fokus

HALIA  :  Masyarakat Cina telah menggunakan halia lebih dari 2000 tahun. Halia merangsang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan. Melegakan ketidakselesaan perut dan usus, period, loya dan mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa pantang). Laporan penyelidikan awal merumuskan bahawahalia adalah berkesan dalam merawat / mencegah masalah kesakitan ketika dalam perjalanan / pengembaraan

POKOK ADAS  (fennal) :   Orang2 Eropah mengambil biji Adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut, melegakan sakit perut, melegakan gejala flu juga dapat membantu dalam masalah alergi pada saluran usus
  
CEKUR MANIS (anise)  :    Digunakan oleh orang2 Mesir purba. Ia melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. Merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan , menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa ; melegakan haba dimusim panas dan lembap, memberi peredaran tenaga di dalam badan dan lembut pada perut.


CADANGAN  :


Membantu penghadaman  >>  Ambil 3 biji selepas makan

Mencuci usus dan perut  >>  Larutkan 3biji PAPPERMINT GINGER PLUS dan 10 biji Alfalfa di dalam air panas suam untuk diminum

Merawat sakit atau masalah gastrik, nausea, batuk  >>  Ambil 3-5 biji dilarutkan dalam air panas menjadi teh herba

Kelegaan tekak, batuk, sendawa  >>  Hisap 2 biji

sumber: ayusihatanggun

Aug 20, 2013

Testimoni AJHT - Jaga Kesihatan Sendi Dengan Joint Health Tablet Shaklee

Anda atau kesayangan anda MAK AYAH ...MAK MERTUA dan AYAH MERTUA menghidapi masalah SENDI atau Ketidakselesaan Sendi? Sakit Lutut? Sakit Belakang? Sakit Pinggang? Menghalang melakukan aktiviti yang digemari....

Kami mencadangkan  Advanced Joint Health Tablet Shaklee yang berkesan seawal 5 hari !

Kita tengok apa kata pengguna yang telah menggunakan AJHT ini: 




Mereka dah cuba..mereka merasakan kesannya..ANDA bila lagi ? 

Advance Joint Health Tablet ni BERTINDAK dalam 3 cara:

 Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.

❥ Bertindak sebagai ‘kusyen’: Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan

 Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.



Anda berminat? Hubungi saya 
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.


" 3 IN 1" Cantik Subur dan Hamil ;-)

Pastinya semua wanita ingin nampak CANTIK, Sihat, SUBUR dan HAMIL..ia juga adalah satu kesempurnaan bagi semua wanita...


Jom kite tengok Testimoni Puan Fieza


"Sebelum ni fieza asik promote pasal set kesuburan je kan...ni testimoni dari fieza sendiri selepas amalkan shaklee

Sblm ni fieza nk kuar/keje, make-up mmg kena tebal2 sb nk tutop jerawat expecially kt dagu...mmg hormon fieza sblm ni x ok, jerawat selalu turun naik. Mmg malu la tgk muka sendiri. rasa x confident berhadapan dgn org lebih2 dgn suami pun fieza segan.

Selepas hampir 5-6 bulan mencuba Shaklee dgn konsisten suami tegur jerawat dh x naik lg la kt dagu. Muka semakin bersih. Terasa gembira dgn pujian itu

Alhamdulillah slps hormon semakin baik, fieza pun hamil dgn Set Kesuburan Shaklee disamping kulit semakin bersih terhindar dr jerawat dgn Set Kecantikan Shaklee...

Actually set ni dh jadi mcm 3 in 1...Cantik Subur & Hamil...
Shaklee mmg terbukti bole merawat hormon n kembalikan wajah kite menjadi lebih bersih n terhindar dr virus jerawat. Preggy mom pun bole nmpak lg berseri nt  "


Produk Shaklee  yang di gunakan oleh Puan Fieza ialah : 

ESP,
 ➋ Non-GMO soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan
➋ ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat,
menggantikan sel kulit yang sudah mati
membaiki struktur kulit
membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.
menyokong pembentukan kolagen


B Complex
 ➋ Membantu dalam mengurangkan stress dan kelesuan-Penyebab Jerawat
➋ Membantu wajah kelihatan lebih segar dan tidak kusam- Seri Wajah
➋ Melancarkan peredaran darah


Vit C
➋ Membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas-bekas jerawat dan parut
➋ Meransang pembetukan kolagen merawat kedutan
➋ Mencantikan kulit dan melambatkan penuaan
➋ Baik untuk system pertahanan badan
➋ Mencerahkan Kulit

Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata 
Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi 
 Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas 

➋ Memperbaiki parut jerawat dan bintik muka
➋ Mengurangkan jerawat
➋ Memulihkan tekstur kulit
➋ Memberikan ton muka yang sekata
➋ Mengurangkan kedut dan garis halus
Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri. Malah wanita hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang pil hormon dan melalui fasa menopous memerlukan vitamin E. 

Merawat masalah keputihan pada wanita. Sifatnya yang mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam "hubungan" suami isteri (enhance libido).


Anda berminat? Hubungi saya 

Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 



Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

Aug 2, 2013

PROMOSI AUG 2013 – #Advanced Joint Health Tablet (AJHT) SHAKLEE




Promosi Hebat dan Menarik Shaklee sepanjang bulan AUG 2013 ialah  #Advanced Joint Health Tablet (AJHT) SHAKLEE. Saya share sikit sebanyak tentang Advanced Joint Health Tablet (AJHT) SHAKLE.

Advanced Joint Health Tablet dihasilkan dari kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi sendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu anda meningkatkankeselesaan sendi dan pergerakan.

Menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialahformula sayur-sayuran 100%.


Kebaikan AJHT : 
  1. Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
  2. Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat .
  3. 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi.
  4. Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
  5. Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
  6. Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
  7. Meningkatkan fleksibiliti sendi.
  8. Memperbaiki fungsi sesendi.
  9. Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.

Keistimewaan Advance Joint Health Tablet Shaklee 
  1. 100% bebas kerang-kerangan (bagi yang elergik kerang-kerangan) .
  2. 100% vegetarian.
  3. 100% bebas kondroitin (bebas kondroitin beerti ‘penyerapan glukosamin yang lebih baik’, kehadiran kondroitin seperti dalam kebanyakan produk lain hanya menghalang penyerapan glukosamin).
  4. Hanya 2 kaplet diperlukan sehari.
  5. Kaplet jenis mudah telan
  6. Tiada perasa, pemanis atau pengawet
  7. Bebas gluten  (gluten adalah bahan yang menghalang penyerapan zat dan mineral ke dalam tubuh).

HADIAHKAN PADA IBU dan AYAH di KAMPUNG !! ADD ON OSTEMATRIX DAN OMEGA GUARD untuk mendapat kesan yang lebih BAIK



Anda berminat?
Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.