Dec 27, 2013

'Asid Lemak' Omega-3 ni bagus untuk KULIT WAJAH , kulit anda akan sentiasa MOIST DAN CANTIK!

Dec 24, 2013

CoQHealth Plus Shaklee

Semakin  umur kita bertambah,  coQ10 dalam badan akan semakin berkurangan. Sebenarnya ia akan  semakin berkurangan sejak umur kita 20 an .Kebanyakkan orang yang berumur 50 tahun ke atas berfungsi  dengan aras  coQ10   yang amat rendah.

Apakah coQ10 ?  sel badan yang sihat memenuhi keperluan tenaga melalui proses phosphorylation  ATAU dengan menggunakan oksigen…. Kita kan bernafas  dengan menyedut oksigen dan mengeluarkan karbon dioksida,,,jadi oksigen yang kita gunakan tu digunakan oleh sel badan yang sihat untuk menghasilkan tenaga. Jadi coQ10 bertanggungjawab untuk memastikan proses itu berjalan lancar  TETAPI,,, badan kita unik,,,, apa yang berlaku jika KURANG OKSIGEN.

Jika kurang oksigen, sel badan kita TUKAR JALAN  lain untuk mendapat kan tenaga, kita akan  mendapatkan tenaga dengan membakar  gula atau proses glucolysis. Kalau badan kerap menggunakan  gula untuk mendapatkan tenaga, sel badan kita akan keliru..  bila sel keliru,   sel tidak akan berfungsi dengan baik menyebabkan perubahan genetic  dan seterusnya  menjadi SEL KANSER. !!!!! (Otto Warburg, M.D., Ph.D.,)

Professor Brian Peskin membuat penemuan hebat….orang yang berumur 30 KE ATAS  perlu mengambil  coQ10 KALAU

  •  ada masalah kekurangan tenaga,,,,(letih , lesu,,, lepas sidai baju tidur separuh hari)  
  • JANTUNG , orang yang mempunyai masalah jantung perlu mengambil coQ10
  • Penemuan terbaru prof  Brian ialah peranan coQ10  melindungi saraf dalam  pesakit Parkinson’s , Hungtington’s, Alzheimer’s, Freidreich’s ataxia  dan Lou Gehrig’s Disease)
  •  coQ10 juga berperanan untuk melindungi kulit dari kerosakan dan byk digunakan dalam kosmetik untuk hilang kedutan .
  •  orang yang mengambil STATINS (ubat mengurangkan  kolesterol)
  •  wanita yang mengambil PIL PERANCANG KELUARGA kerana pil  dipercayai boleh blok penghasilan coQ10
          Sumber : Maizureen Mohd Khalid

        
   CoQHealth Plus Shaklee

Kandungan 1 kaspul CoQ Health Plus Shaklee mengandungi:

✿ Coenzyme Q10 (CoQ10) 28mg
✿ Vitamin E
✿ Ektrak Teh Hijau

KEPENTINGAN CoQ10 DALAM BADAN

• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap
pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di
dalam darah


======================================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Dec 23, 2013

INFO SIHAT : Tahukah Anda?? : Omega-3


Post by MakBunge's Shop.

============================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Dec 22, 2013

Omega : Kepentingan kepada Ibu Hamil dan Menyusu

Dec 20, 2013

Berat Turun dengan Set Berpantang Shaklee !!

Testimoni 1 : 
"Saya ambil ESP, Vit C, Omega, Bcomplex. Berpantang saya tambah alfalfa dan vitalea. Alhamdulillah bermula dari awal pregnant sampai dah sarat saya masih mampu bjalan kaki ke pejabat, lebih kurang 10 min je, tapi dah sarat jadi 20 min, bonceng motor ke KK bla check up (husbnd keje shift), orang tegur cergas mcm tak pregnant, alhamdulillah. Oh ye berat naik dgn stabil smpai 20kg, masa tu memang risau kalau tak dapat berat asal nanti. HB sy turun bla masuk kandungan 7 bulan, sy amik vit c, naik balik cantik je blik. Then after delivered, teruskan set berpantang, susu alhamdulillah meriah smpai sekarang, luka sembuh cepat, org dtg ziarah masa dalam 20 hari, tegur nampak sihat xmcm dlm pantang dah. Paling best ada mak cik tu cakap dah mcm anak dara blik! Lepas pantang berat dah turun ke 50 kg, anak 3 bulan dah tggal 47kg, mungkin sb BF, berat cpt turun. Alhamdulillah semua dgn izin Allah. Just sharing 
-Puan Azzahra-

Testimoni 2 : 
Penggunaan produk : Set pantang (ZINC, BCOMPLEX, VITALEA) & Set Kurus (LECITHIN, ALFAFA, ESP, OMEGA)
Selepas delivery baby yg ke-3 ni sy mengambil set pantang..berat last preggy ritu 77kg.after 1month sy timbang berat 69kg..dah rs cuak sbb brt xbape turun sgt..then sy pun try consume utk set kurus ni..Alhamdulillah bila timbang (kire nak masuk keje dhla after cuti 76 hari dari kje lepas deliver) then ni la hasilnya 60kg..dh dpt berat asal b4 preggy..4 me this time bsalin mmg luka cepat baik & berat pun cepat sgt trun..GUMBIRA sgt..hehehe..skrg stil lg consume kesemua vitamin ni for fully bfeed & try nk dptkan berat ms bujang dl yg rs ideal la ngn ketinggian 160 cm (50kg)..
-Puan Nur-

Testimoni 3 : 
Salam..sy just nak share,saya baru habis pantang,hari ni hari ke 45 lepas bersalin.before bersalin berat 68kg,arini timbang 55kg..ade lg 1bulan lg sblum masu, keje,so aim nk turun lg 5kg.terima kasih kepada setberpantang shaklee..yahoo..
-Puan Azreen-

Testimoni 4: 
asyik dok bca frens punyer prubhan..hr nie nk kongsi jg...mula ambik shaklee masa pantang blan 7 baru2 nie...ms mgandung berat cecah smpai 73kg...dlm hati ms tu duk fkir mcm mn nk trnkn brt lepas bersalin nie...(risau)...bli jamu (mkn kadang2 dan x habis pun...duit jer habis beratus2 beli hu..hu..ank kuning skit stop terus mkn jamu tu...) cuma mkn vit shaklee set bersalin jer + lecithin+ alfalfa...jer,,,brt ms 30 hri waktu p klinik dah turun 58 kg....WOW!!!!! suka nyer....dan skrg teruskn dgn vit e..omega plak...blum timbang lg...tp mmg terasa dah kurus..he.he...anak2 pun ckp ..."nape mak dah x besor mcm dulu"...dlm hati punyer la suka..."wahai anak2 ku, mak dah kurus"...en hubby cm senyum jer....best nyer...alhamdulillah.....syukur..
-Puan Wani-
======================================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Dec 15, 2013

Shaklee merubah impian menjadi kenyataan.....badan slim dan tiada lagi tekanan darah tinggi ;-)


"Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni....Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba...termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit....berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik...sampai saya jadi takut hendak makan....susah hati....tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni.....tapi sekarang semua tu takde masalah lagi...Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya......Herblax, AlfafaOmega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum......sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik......ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni......toxin dalam badan pun dah takde.......walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi.....insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi......berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak.....Alhamdulillah......." Puan Musliana



===============================================================
KEBAIKAN SETIAP PRODUK
 Lecithin
[♥] memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan. 
[♥] mana-mana lemak yang tidak diingini akan dibuang oleh lecitin ini. Macam penyerap lemak. Terutama tang perut yang menyimpan lemak tu, nampak terserlah buncit, sangat sesuai ambil lecitin ini.

 Alfalfa
[♥] Digelar raja segala tumbuhan. 
[♥] Khasiatnya yang membantu melawaskan pembuangan kerana adanya fiber di dalamnya. 
[♥] pembantu kepada lecitin, ia membantu lecitin dengan membawa keluar lemak-lemak dan kolesterol dari badan. Pembantu yang baik! 
[♥] Merupakan pakar detox kerana berupaya menyahkan bahan-bahan bertoksik dalam badan.
[♥] Bonus untuk ibu menyusu..Alfalfa merupakan Milkbooster!!

[♥] Merupakan milkbooster terbaik 
[♥] Membantu mempercepatkan penghasilan susu dan hasilnya breast akan terasa lebih cepat penuh
[♥] Memekatkan susu dengan nutrien penting untuk baby
[♥] Mengenyangkan dan membantu membakar 35% kalori dalam badan (bagus untuk ibu yang nak kurus..)
[♥] Memberi tenaga dan mencantikkan kulit ibu
[♥] BONUSSS!!! Menganjalkan payudara yang kendur

✎ HERBA-LAX
[♥] Membuang toksin dalam badan
[♥] Menguci usus
[♥] Memudahkan pergerakan usus & menghindari sembelt
[♥] Melawaskan pembuangan
[♥] Menghlangkan jeragat & bau badan


OMEGA GUARD
[♥] Satu kajian Australia menunjukkan bahawa apabila orang yang mengikuti program senaman mengambil omega-3, menunjukkan pembakaran lemak yang lebih tinggi berbanding dengan orang yang bersenam tanpa pengambilan omega 3 
[♥]Kajian yang dilakukan di Jepun & Czech republik mencadangkan bahawa Omega-3 lemak menghalang pembentukan lemak badan hodoh dan kajian ini juga menyatakan bahawa Omega-3 lemak menggalakkan pembakaran lebih lemak 
[♥]Kesimpulannya, Omega membantu anda mengurangkan selera makan di samping membakar lemak dengan lebih cepat.
=================================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
Anda mungkin juga meminati:

Dec 13, 2013

Wanita mengandung/ hamil dan Omega Guard Shaklee

Dec 5, 2013

HAMIL SELEPAS 2 BULAN AMBIL SET KESUBURAN

Dec 2, 2013

Promosi Shaklee DEC 2013 !! - OmegaGuard

Promosi Hebat dan Menarik Shaklee sepanjang bulan DECEMBER 2013 ialah OmegaGuard. Jom saya share sikit sebanyak tentang PERBEZAAN OmegaGuard Shaklee.....


Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair 
sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 

Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari 
ketumpatan minyak hati ikan.

Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-
satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 
semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal 
berteknologi terkini

Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask 
omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, 
merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.


Jom dapatkan SEKARANG !!!

Lagi Tentang OmegaGuard

Berminat? Contact Me Now!
Dahlia Ayob
Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383]
Mobile: 019-3854667
Emel: dahlia_ayob@yahoo.com

Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia.

Nov 18, 2013

Macam Cantik jer..Macam Comel je..Kulit Cantik Berseri dengan Shaklee

Nov 15, 2013

Kulit Cantik dengan Vivix - Testimoni Menarik !!

"Assalamualaikum Saya nak share testimoni diri sendiri after ambil vivix. Hampir nk habiskan satu botol vivix sy gunakan. itu pun share dengan suami.Kulit sebelum ni nampak kusam dan tona kulit tak sekata. After ambil vivix kulit nampak lebih bersih. Alhamdulillah dengan izinNya sy serasi dengan vivix. Korang semua wajib cuba tau! " Puan S
TESTIMONI VIVIX DAN KULIT
Admin sendiri pun pernah mencuba VIVIX..dan ianya memag berkesan seawal 3 hari penggunaa kepada kulit saya...Kulit makin cerah berseri....  Rasakan Kehebatan VIVIX



---------------------------------------------------------------------------------------
Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 


 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Kota Kemuning. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Nov 13, 2013

AWET MUDA TANPA SUNTIKAN !!

1. VIVIX - DI ekstrak dari buah-buahan yang bertindak sebagai anti-oksidan sekaligus menghalang penuaan pra matang. Vivix adalah penemuaan terbaru yang kaya dengan anti-oksidan bagi mereka yang ingin hidup 25 tahun lebih lama & 25 tahun lebih muda. Vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan yang terbaik di dunia! Vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan awet muda serta menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh termasuk menghindari penyakit kanser!

2. VITAMIN C - Berfungsi sebagai pemangkin dalam pembentukkan kolagen dalam badan & juga meningkatkan sistem imunisasi badan. Mencerahkan kulit, membuat kulit sihat dan bercahaya
Memperbaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat; Melindungi kulit dari radikal bebas; Mengurangkan proses pigmentasi akibat pengaruh UV B; Meningkatkan sintetis kolagen; Sebagai antioksidan; Mengurangkan garis halus dan kedutan pada kulit

3. COLLAGEN POWDER -Bukan sahaja untuk kesihatan kulit, tetapi juga baik untuk kesihatan rambut, kuku, sendi & jantung.

Ke 3,3 ini adalah Penyelesaian kepada MASALAH :-
☛ Kulit Kusam
☛ Payudara Kendur
☛ Jeragat
☛ Parut Jerawat
☛ Rambut Gugur

=======================================================
Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam

Nov 12, 2013

Vivix bantu lambatkan penuaan wajah anda ;-)

"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol . Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya.
Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkankebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

Testimoni Vivix : Click Here
Vivix : Click Here
=======================================================
Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 887383] Mobile:019-3854667 Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

Penghantaran ke seluruh Malaysia / COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam, Sri Muda Shah Alam

Nov 11, 2013

ESP dan GLA - Bantu KULIT anda SEMAKIN CANTIK, CERAH, LICIN, PARUT HILANG DAN PERIOD TERATUR

CANTIKNYA KULIT AWAK SEKARANG…. GUNA APA YE ? 

" dah sebulan amik GLA..nampak perubahan pada kulit, sebelum ni kulit muka I gelap dan tidak sekata, muka I juga ada banyak pimples scar, sekarang kulit muka I dah nampak cerah, glowing dan licin, pimples dan kesannya juga dah hilang…sampai my husband dan kawan2 I tegur muka I nampak lain sekarang..semakin cantik..heheheh…I feel very happy.. “Puan Jeyanthi

Inginkan KULIT SEMAKIN CANTIK, CERAH, GLOWING, LICIN, PARUT HILANG DAN PERIOD TERATUR ? Dapatkan Kombinasi Jimat Hebat Iaitu ESP dan GLA


Apakah fungsi GLA dan ESP ??
===============================
✔GLA COMPLEX
Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk
meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yang dipatenkan. Bioavailabilitinya
dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun kedalam sel dan tisu.

✿ Baiki rambut kering dan rambut gugur
✿ Seimbangkan hormon (atasi masalah jerawat)
✿ Kurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering
✿ Baiki bintik penuaan, tinea, kurap
✿ Cantikkan kulit wajah / glowing
✿ Tingkatkan sistem imun tubuh
✿ Memperlahankan proses penuaan

✿ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri

✔ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN)
Asid Amino di dalam ESP penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.


✿ Meransang pembentukan semula kulit dan otot
✿ Mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan
✿ Mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot
✿ Percepat sembuhan luka
✿ Mengurangkan kesan parut.
✿ Membekal tenaga dengan segera
✿ Meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga
✿ Mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
✿ Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
✿ Membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua


**********************************************************************

" Testi diri sendiri stlh consume ESP & GLA....dlu muka brjerawat dn xbermaya...dulu xjge sgt sbb fikir dh jd isteri org kn,bt ape nk cantik2 kn.tp bile difikir blik dgn status isteri kpd tut tut yg sllu je jmpa org,rsenya kne ubah diri sdri..tp skrg bkn sje kulit ok,kesihatan pun ok." Puan Nor



Anda berminat?

Hubungi saya 
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 

Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysia

Nov 2, 2013

Promosi Hebat dan Menarik Shaklee sepanjang bulan November 2013 ialah #Vivix Shaklee !!

Promosi Hebat dan Menarik Shaklee sepanjang bulan November 2013 ialah VIVIX SHAKLEE. Saya share sikit sebanyak tentang VIVIXShaklee. Berbaloi Baloi....


Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?
Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser

10 KEBAIKAN VIVIX!

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh



Anda berminat?

Hubungi saya 
Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor [ID No : 887383] Mobile:019-3854667 

Penghantaran terus/COD ke Sekitar #Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah Alam dan Pengedar Sah untuk Seluruh Malaysi

Oct 31, 2013

VITAMIN SHAKLEE UNTUK KETIDAKSUBURAN LELAKI


Bagaimana Vitamin Kesuburan Shaklee berfungsi ? 

♥♥ VITAMIN E SHAKLEE + SELENIUM ♥♥ 

Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif - Kajian telah mendapati vitamin e mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Orang lelaki yang mengambul 600IU - 800IU vitamin e sehari mampu meningkatkan jumlah sperma mereka.Terdapat kajian yang melibatkan 690 lelaki tidak subur yang menerima tambahan selenium dan vitamin e untuk sekurang-kurangnya 100 hari.

Tambahan selenium dan vitamin e boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat pada kesihatan khasnya pada keatifan sperma


♥♥ ZINC COMPLEX SHAKLEE ♥♥

Untuk suami, sangat digalakkan mengambil zinc untuk meningkatkan kesuburan mereka. Zinc penting untuk pengeluaran sperma dan memberi kekuatan kepada sperma. Kekurangan zinc menyeb

abkan penurunan hormon testosteron, pengecutan testis dan pengurangan sperma yang sihat.Selain itu, pengambilan zinc pada jangka panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma. Zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga.

===========================================================


SET KESUBURAN CADANGAN UNTUK PERMULAAN: 



Untuk Suami : vitalea+b complex+vita C bersama Vita-E dan Zinc



Untuk Isteri : vitalea+b complex+vita C bersama +Alfalfa+ GLA

====================================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia

Oct 29, 2013

Khasiat dan Keistimewaan Cinch™ Energy Tea Mix

Bagi penggemar-pengemar tea sangat sesuai sangat ambil Cinch™ Energy Tea Mix kerana ianya adalah rendah kalori. Ia Sangat sesuai untuk orang yang inginkan kuruskan badan. Beri tenaga dan rasa pun sedap...Saya memang pengemar tea...Saya suka bau dan rasa Cinch™ Energy Tea Mix...

Bahan utama yang ada di dalam Cinch Energy Tea Mix ni ialah : 

 Taurina
  Rooibos Red Tea Extract–tumbuhan herba dari Afrika~dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
 Green Tea Extract
  White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun

Teh-teh merah, hijau dan putih ni digunakan sejak zaman berzaman dalam perubatan Cina. Antara kegunaanya:
  Anti-mikrob
 Imunostimulan
 Anticarcinogenic
 anti-inflammatory
 perlindungan terhadap penyakit jantung
 Anti oksidan – perlindungan dari kanser
 Mengubati lukemia (laporan dari Mayo clinic)
♥ Mengawal kerosakan DNA
 Menurunkan paras kalori dan kolesterol
♥ Detoxifiers
 Stimulator tenaga & kehilangan lemak

KEBAIKAN CINCH ENERGY TEA MIX ini

 sebagai penggalak TENAGA semulajadi
 Ditambah dengan Taurina yang meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
 Pilihan alternatif terbaik untuk menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
 TANPA GLUTEN , tanpa perisa, pewarna dan bahan pemanis tiruan.

jOM Kita Tengok Fungsi Setiap BAHAN : 

MATCHA GREEN TEA  - antioksida yang sangat tinggi - energy booster - metabolisme booster- bakar kalori up to 4 x ganda

TAURINA- menggalakkan metabolisme- lebih bertenaga- larutkan lemak- membantu menghasilkan otot tanpa lemak

WHITE TEA- membakar lemak (lemak berlebihan)- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu- meningkatkan metabolisme

ROOIBOS RED TEA - melarutkan lemak- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak- agen detox yang kuat

Bagi yang kurang bersenam dan yang kurang melakukan aktiviti fizikal amat-amat digalakkan ambil   CINCH ENERGY CINCH TEA MIX ini kerana ia membantu untuk boost metabolisme kita.

CINCH ENERGY TEA MIX datang dalam sachet yang mudah bagi setiap satu hidangan dan boleh diminum secara panas atau sejuk.

==============================================

Dapatkan Yang SELAMAT dan SEMULAJADI dari SHAKLEE…

Anda berminat? Hubungi saya Dahlia Ayob Shaklee Independent Distributor
[ID No : 887383] 
Mobile:019-3854667 
Emel:dahlia_ayob@yahoo.com 

 Penghantaran terus/COD ke Sekitar Shah Alam, Seksyen 20, Seksyen 7, UiTM Shah. Penghantaran Ke Seluruh Malaysia